Eindejaar 2019

Heerlijk tafelen met Eindejaar en/of Nieuwjaar!

Vul hier het bestelformulier in en ontvang nadien een persoonlijke bevestigingsmail met alle info.

Tot wanneer kan je bestellen?

Bestellen voor Eindejaar en/of Nieuwjaar (afhalen op dinsdag 31 december) kan ten laatste in de winkel op zaterdag 21 december en online op zondag 22 december tot 20u. Wens je op een ander moment af te halen? Contacteer ons gerust.

Hoe gebeurt de betaling?

Na het ontvangen van je persoonlijke bevestigingsmail kan je het aangegeven voorschot of het totaalbedrag via overschrijving regelen of in de winkel komen betalen. Het al dan niet resterende bedrag wordt op het afhaalmoment afgerekend.

Allergieën?

Omdat iedereen recht heeft op een lekker feestmaal hebben we ook gerechten zonder vis en/of vlees, zonder lactose en/of zonder gluten. Laat het ons op voorhand weten dan stellen we een alternatief voor.

Hoe gebeurt de afhaling?

Bij de bestelling in de winkel spreken we samen een afhaaluur af. Online krijg je een afhaaluur toegewezen. Geef gerust bij 'Opmerkingen' aan indien je graag op een bepaald uur wenst af te halen. Let wel: je kan enkel afhalen op de voorziene afhaaluren (cf. 'Openingsuren'). Probeer dat uur te respecteren zodat niemand lang hoeft te wachten.
Als je een stevige boodschappenbak of -tas hebt, breng die dan zeker mee. Zo kunnen we verpakkingen sparen. Het milieu en Convento Food danken je.

De deadline is verstreken en er worden geen nieuwe bestellingen meer aanvaard.