EINDEJAAR 2020

Heerlijk intiem tafelen met Oudjaar!

Vul hier het bestelformulier in, kies je afhaal- of leveringsmoment, betaal eenvoudig met bancontact en wij zorgen voor de rest!

Tot wanneer kan je bestellen?

Omwille van jullie massale interesse zullen we de bestellingen voor Oudjaar deze avond 20/12 om 18u afsluiten. Opgelet: VOLZET = VOLZET! Er zijn nog enkele plaatsjes vrij. Snel zijn, is dus de boodschap!
 

AFHALING VOOR 31/12 REEDS UITVERKOCHT! ENKEL NOG EEN PAAR PLAATSEN VRIJ VOOR LEVERING!

FAQ

1) Hoe warm ik de gerechten best op? De opwarminstructies geven we je mee samen met je bestelling. Onze zwarte wegwerpbakjes kunnen zowel in de oven als microgolfoven geplaatst worden. De folie dient niet verwijderd te worden en je dient er ook geen gaatjes in te prikken. Indien je graag een krokant korstje wenst te verkrijgen, mag je gerust in de oven de folie verwijderen. Zo smaakt bvb. het geitenkaastaartje, de gebakken krieltjes of de lasagne extra lekker! Smakelijk!

2) Kan ik de bestelde gerechten invriezen? Verschillende gerechten kunnen inderdaad ingevroren worden. Alle info zal vermeld worden op de opwarminstructies die we jullie gaan meegeven. De desbetreffende gerechten kunnen gemakkelijk in de huidige verpakking ingevroren worden.

3) Hoe ontdooi ik nadien best de gerechten? De gerechten dien je best 1 nacht op voorhand uit de vriezer te halen. Je laat ze dan op een voedselveilige manier in de koelkast ontdooien.

4) Wat is het minimum dat ik dien te bestellen om af te halen of te laten leveren? We hanteren geen minimum afname, maar probeer je bestellingen te groeperen. D.w.z. wens je voor 2 of 3 dagen te bestellen, kies dan 1 afhaal- of leveringsmoment. Onze gerechten worden vers gemaakt, zijn goed verpakt en bewaren gekoeld 3 dagen.

5) Hoeveel bedraagt de leveringskost? Voor leveringen binnen de ring van Leuven vragen we geen extra kost. Voor bepaalde gemeenten vragen we € 10 leveringskost (zie hieronder). Voor alle andere leveringen vragen we € 1 per kilometer (enkele reis).

6) Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen of laten leveren? Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en duid je afhaal- of leveringsmoment aan dat het best voor je past.

7) Hoe gebeurt de betaling? Betaal eenvoudig online met bancontact of kies voor de optie ‘Overschrijving’. Stuur ons bij overschrijving een betalingsbewijsje door naar food@convento.be. Bedankt!

8) Ik heb te kampen met een voedselintolerantie. Hoe kan ik dit laten weten en wat zijn dan de mogelijkheden? Gelieve hieronder bij 'Opmerkingen' je speciale wensen en/of allergieën of intoleranties door te geven. Wij bekijken dan wat er mogelijk is en laten je zo snel mogelijk iets weten.

9) Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via food@convento.be OF op het nummer 0494 60 85 23.

 

LEVERING

Leveringen binnen de ring van Leuven zijn gratis. Voor volgende gemeenten
vragen we € 10:

Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Butsel, Pellenberg, Kessel-lo, Lubbeek, Linden, Heverlee, Blanden, Haasrode, Egenhoven, Herent, Oud-Heverlee, Bertem, Wilsele, Winksele, Wijgmaal, Veltem-Beisem, Kortrijk-Dutsel, Holsbeek, Vaalbeek

Andere leveringen zijn aan
€ 1 per kilometer (enkele reis).
Gelieve het aantal kilometer dan hieronder in te vullen

UITVERKOCHT!

 

De deadline is verstreken en er worden GEEN nieuwe bestellingen meer aanvaard voor Eindejaar.

 

WIE NIET BESTELD HEEFT, KOM GERUST LANGS DE WINKEL OM UIT ONZE TOOG TE KIEZEN:
- WOENSDAG 30/12 TUSSEN 11U & 18U
- DONDERDAG 31/12 TUSSEN 11U & 17U
- VRIJDAG 1/01 ENKEL AFHALINGEN & LEVERINGEN VAN DE BRUNCH!
- ZATERDAG 2/01 TOT DINSDAG 5/01 GESLOTEN!
- WOENSDAG 6/01 OPNIEUW OPEN VAN 11U TOT 18U

 

Fijne veilige feestdagen!