EINDEJAAR 2021

Heerlijk tafelen met Oudjaar!

Vul hier het bestelformulier in, kies je afhaal- of leveringsmoment, betaal eenvoudig met bancontact en wij zorgen voor de rest!

 

Afhaal of levering op vrijdag 31/12.

 

OPGELET: BESTELLEN KAN TOT ZONDAG 26/12 18U (!)
TENZIJ DE MAXIMUMCAPACITEIT EERDER IS BEREIKT.

FAQ

1) Hoe warm ik de gerechten best op? Gelieve de opwarminstructies op de verpakking terug te vinden. Onze zwarte wegwerpbakjes kunnen zowel in de oven als microgolfoven geplaatst worden. De folie dient niet verwijderd te worden en je dient er ook geen gaatjes in te prikken. Indien je graag een krokant korstje wenst te verkrijgen, mag je gerust in de oven de folie verwijderen. Zo smaakt bvb. de gratin extra lekker! Smakelijk!

2) Wat is het minimum dat ik dien te bestellen om af te halen of te laten leveren? Bestellen kan gerust voor 1 persoon. Onze gerechten worden vers gemaakt, zijn goed verpakt en kunnen gekoeld perfect 3 dagen bewaard worden.

3) Hoeveel bedraagt de leveringskost? Voor leveringen binnen de ring van Leuven vragen we geen extra kost. Voor bepaalde gemeenten vragen we € 10 leveringskost (zie hieronder). Voor alle andere leveringen vragen we € 1 per kilometer (enkele reis).

4) Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen of laten leveren? Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en duidt je afhaal- of leveringsmoment aan dat het best voor je past. Indien er nog maar enkele momenten beschikbaar zijn, zijn de meeste tijdsblokken helaas al volzet. Snel zijn, is de boodschap!

5) Ik heb te kampen met een voedselintolerantie. Hoe kan ik dit laten weten en wat zijn dan de mogelijkheden? Gelieve hieronder bij 'Opmerkingen' je speciale wensen en/of allergieën of intoleranties door te geven. Wij bekijken dan wat er mogelijk is en laten je zo snel mogelijk iets weten. Let op: pakketten worden aangepast vanaf 2 personen, d.w.z. is er 1 persoon veggie of 1 persoon met een notenallergie, dan worden de paketten respectievelijk bereid als een veggie pakket voor 2 personen en een pakket voor 2 personen zonder noten. Bedankt om hiermee rekening te houden!

6) Hoe zorg ik voor de betaling van mijn bestelling? Betaal eenvoudig online via bancontact of kies voor de optie 'Overschrijving'. Gelieve dan na je persoonlijke bevestigingsmail het totaalbedrag van je bestelling volledig over te schrijven en ons via e-mail een betalingsbewijsje door te sturen.

7) Ik beschik over een blauwe papieren cadeaubon van Convento Food & Bar Jérôme. Kan ik deze hier gebruiken en op welke manier? Deze bon kan je absoluut hier gebruiken! Momenteel beschikken we zelf nog over papieren bonnen; binnenkort komt er een digitale versie aan! Nu kan je bij 'Betaalmethode' voorlopig 'Overschrijving' aanduiden en bij 'Opmerkingen' doorgeven dat je beschikt over een cadeaubon. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

8) Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!
Via e-mail food@convento.be
of op het nummer 0494 60 85 23.

 

LEVERING

Leveringen binnen de ring van Leuven zijn gratis. Voor volgende gemeenten
vragen we € 10:

Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Butsel, Pellenberg, Kessel-lo, Lubbeek, Linden, Heverlee, Blanden, Haasrode, Egenhoven, Herent, Oud-Heverlee, Bertem, Wilsele, Winksele, Wijgmaal, Veltem-Beisem, Kortrijk-Dutsel, Holsbeek, Vaalbeek

Andere leveringen zijn aan
€ 1 per kilometer (enkele reis).
Gelieve het aantal kilometer dan hieronder in te vullen.

UITVERKOCHT!

 

De deadline is verstreken en er worden GEEN nieuwe bestellingen, noch uitzonderingen aanvaard voor Oudjaar.

 

WIE NIET BESTELD HEEFT, KOM GERUST LANGS DE WINKEL OM UIT ONZE TOOG TE KIEZEN:

- Maandag 27/12 GESLOTEN

- Dinsdag 28/12 GESLOTEN

- Woensdag 29/12 (winkel met gevulde koeltoog) van 11u tot 17u

- Donderdag 30/12 (winkel met gevulde koeltoog) van 11u tot 17u

- Vrijdag 31/12 (winkel met gevulde koeltoog + afhalingen & leveringen) van 10u tot 15u

- Zaterdag 1/01 (enkel afhalingen & leveringen van de brunch!) van 9u tot 11u

- Van maandag 2/01 t.e.m. dinsdag 11/01 GESLOTEN

- Woensdag 12/01 OPNIEUW OPEN van 11u tot 18u

 

Fijne veilige feestdagen!