KERST 2022

Heerlijk tafelen met Kerst!

Vul hier het bestelformulier in, kies je afhaal- of leveringsmoment, betaal eenvoudig met bancontact en wij zorgen voor de rest!

 

Afhaal of levering op zaterdag 24/12 & zondag 25/12.

 

OPGELET: BESTELLEN KAN TOT VRIJDAG 16/12 18U (!)
TENZIJ DE MAXIMUMCAPACITEIT EERDER IS BEREIKT.

FAQ

1) Hoe warm ik de gerechten best op? Gelieve de opwarminstructies op de verpakking terug te vinden. Onze zwarte wegwerpbakjes kunnen zowel in de oven als microgolfoven geplaatst worden. De folie dient niet verwijderd te worden en je dient er ook geen gaatjes in te prikken. Indien je graag een krokant korstje wenst te verkrijgen, mag je gerust in de oven de folie verwijderen. Zo smaakt bvb. de gratin extra lekker! Smakelijk!

2) Wat is het minimum dat ik dien te bestellen om af te halen of te laten leveren? Bestellen kan gerust voor 1 persoon. Onze gerechten worden vers gemaakt, zijn goed verpakt en kunnen gekoeld perfect 3 dagen bewaard worden.

3) Hoeveel bedraagt de leveringskost? Voor leveringen binnen de ring van Leuven vragen we geen extra kost. Voor bepaalde gemeenten vragen we € 10 leveringskost (zie hieronder). Voor alle andere leveringen vragen we € 1 per kilometer (enkele reis).

4) Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen of laten leveren? Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en duidt je afhaal- of leveringsmoment aan dat het best voor je past. Indien er nog maar enkele momenten beschikbaar zijn, zijn de meeste tijdsblokken helaas al volzet. Snel zijn, is de boodschap!

5) Ik heb te kampen met een voedselintolerantie. Hoe kan ik dit laten weten en wat zijn dan de mogelijkheden? Gelieve hieronder bij 'Opmerkingen' je speciale wensen en/of allergieën of intoleranties door te geven. Wij bekijken dan wat er mogelijk is en laten je zo snel mogelijk iets weten.

6) Hoe zorg ik voor de betaling van mijn bestelling? Betaal eenvoudig online via bancontact.

7) Ik beschik nog over een blauwe papieren cadeaubon van Convento Food & Bar Jérôme. Kan ik deze hier gebruiken en op welke manier? Indien je nog beschikt over de papieren versie, kom dan langs de winkel en we wisselen deze om in een digitale versie. Beschik je over een nieuwe digitale bon, dan kan je de code eenvoudig bij je bestelling ingeven.

8) Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!
Via e-mail laura@conventofood.be
of op het nummer 0494 60 85 23.

 

LEVERING

Leveringen binnen de ring van Leuven zijn gratis. Voor volgende gemeenten
vragen we € 10:

Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Butsel, Pellenberg, Kessel-lo, Lubbeek, Linden, Heverlee, Blanden, Haasrode, Egenhoven, Herent, Oud-Heverlee, Bertem, Wilsele, Winksele, Wijgmaal, Veltem-Beisem, Kortrijk-Dutsel, Holsbeek, Vaalbeek

Andere leveringen zijn aan
€ 1 per kilometer (enkele reis).
Gelieve het aantal kilometer dan hieronder in te vullen.

UITVERKOCHT!

 

De deadline is verstreken en er worden GEEN nieuwe bestellingen meer aanvaard, noch uitzonderingen gemaakt voor de Kerstdagen.

 

WIE NIET BESTELD HEEFT, KOM GERUST LANGS DE WINKEL:

ma 19/12: gesloten
di 20/12: gesloten
wo 21/12: 11u-18u (winkel met gevulde koeltoog)
do 22/12: 11u-18u (winkel met gevulde koeltoog)
vr 23/12: 11u-15u (winkel met gevulde koeltoog)
za 24/12: 10u-15u (enkel afhalingen & leveringen Kerst)
zo 25/12: 9u-13u (enkel afhalingen & leveringen Kerst)

ma 26/12: gesloten
di 27/12: gesloten
wo 28/12: 11u-18u (winkel met gevulde koeltoog)
do 29/12: 11u-18u (winkel met gevulde koeltoog)
vr 30/12: 11u-15u (winkel met gevulde koeltoog)
za 31/12: 10u-15u (enkel afhalingen & leveringen Oudjaar)
zo 01/01: 9u-11u (enkel afhalingen & leveringen Nieuwjaarsbrunch)
ma 02/01: gesloten tot di 10/01

 

Fijne gezellige feestdagen!