BESTELLIJST VAST AANBOD

AANBOD 29/03 T.E.M. 8/04

 

!! UITZONDERLIJK GESLOTEN van 10/04 t.e.m. 18/04

 

Neem een kijkje naar onze gerechtjes van de volgende 2 weken, maak hieronder je keuze, vul je gegevens in, kies je afhaal- of leveringsmoment en betaal eenvoudig online via bancontact.

 

Opgelet:

  • bestellen voor vrijdag en zaterdag kan ten laatste tot donderdag 12u (!)

  • levering niet elke week mogelijk omwille van de drukte van de catering; neem dus zeker een kijkje naar de beschikbare leveringsmomenten!

 

De samenstelling van onze gerechten kan wijzigen. Vragen omtrent allergenen, contacteer ons gerust via 016 84 81 14 of laura@conventofood.be.

AANBOD 29/03 T.E.M. 8/04

 

QUICHE VAN DE WEEK

Gestoofd witloof, cheddarkaas, geroosterde flespompoen, gepofte prei, spinazie

notenvrij

 

SOEP VAN HET MOMENT

Mediterrane bloemkool-champignon soep

gluten-, lactose- & notenvrij

 

GROENTESALADE VAN DE WEEK

Groene asperge-boontjessalade, doperwt, radijs, jonge wortel, frisse dressing

gluten-, lactose-, & notenvrij

 

GRANENSALADE VAN DE WEEK

Quinoa, geroosterde bloemkool, gele curry, groene selder, gepofte venkel, courgette

gluten-, lactose- & -notenvrij

 

DESSERT VAN DE WEEK

Gebakken kaastaart, Oreo cookies

notenvrij

 

 

FAQ

1) Hoe warm ik de gerechten best op? Al onze gerechten worden koud aangeleverd. Gelieve de opwarminstructies op de verpakking terug te vinden. Onze zwarte wegwerpbakjes kunnen zowel in de oven als microgolfoven geplaatst worden. De folie dient niet verwijderd te worden en je dient er ook geen gaatjes in te prikken. Indien je graag een krokant korstje wenst te verkrijgen, mag je gerust in de oven de folie verwijderen. Zo smaken bvb. het geitenkaastaartje, de quiche, de gebakken krieltjes of de lasagne extra lekker! Smakelijk!

2) Kan ik de bestelde gerechten invriezen? Bij verschillende gerechten staat vermeld dat ze ingevroren kunnen worden. Deze gerechten kunnen gemakkelijk in de huidige verpakking ingevroren worden.

3) Hoe ontdooi ik nadien best de gerechten? De gerechten dien je best 1 nacht op voorhand uit de vriezer te halen. Je laat ze dan op een voedselveilige manier in de koelkast ontdooien.

4) Wat is het minimum dat ik dien te bestellen om af te halen of te laten leveren? We hanteren geen minimum afname, maar probeer je bestellingen te groeperen. D.w.z. wens je voor 2 of 3 dagen te bestellen, kies dan 1 afhaal- of leveringsmoment. Onze gerechten worden vers gemaakt en zijn goed verpakt.

5) Hoeveel bedraagt de leveringskost? Voor leveringen binnen de ring van Leuven vragen we geen extra kost. Voor bepaalde gemeenten vragen we € 10 leveringskost (zie hieronder). Voor alle andere leveringen vragen we € 1 per kilometer (enkele reis).

6) Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen of laten leveren? Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en duid je afhaal- of leveringsmoment aan dat het best voor je past.

7) Ik heb te kampen met een voedselintolerantie. Hoe kan ik dit laten weten en wat zijn dan de mogelijkheden? Gelieve hieronder bij 'Opmerkingen' je speciale wensen en/of allergieën of intoleranties door te geven. Wij bekijken dan wat er mogelijk is en laten je zo snel mogelijk iets weten.

8) Hoe zorg ik voor de betaling van mijn bestelling? Betaal eenvoudig via bancontact online of betaal via overschrijving indien betaling via factuur. Gelieve dan na het invullen van je facturatiegegevens en het ontvangen van je persoonlijke bevestigingsmail het totaalbedrag van je bestelling volledig over te schrijven en ons via e-mail een betalingsbewijsje door te sturen, aub. Bedankt!

9) Ik beschik nog over een blauwe papieren cadeaubon van Convento Food & Bar Jérôme. Kan ik deze hier gebruiken en op welke manier? Indien je nog beschikt over de papieren versie, kom dan langs de winkel en we wisselen deze om in een digitale versie. Beschik je over een nieuwe digitale bon, dan kan je de code eenvoudig bij je bestelling ingeven.

10) Ik kan niet meer bestellen gezien de deadline voor het weekend verstreken is (cf. donderdag 12u). Waar kan ik nu terecht? Kom gerust langs de winkel in de Wandelingstraat tijdens onze openingsuren. We beschikken over een gevulde koeltoog met een divers aanbod van vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

11) Gezien de webshop offline staat omwille van de verstreken bestel-deadline, waar kan ik dan het aanbod van de traiteurwinkel bekijken? Ten laatste zondagavond staat de webshop opnieuw online met het overzicht van ons vaste aanbod en met de nieuwe weekgerechtjes voor komende week. Kom alvast ook langs de winkel om te watertanden van de vaste gerechten gepresenteerd in onze mooie koeltoog!

12) Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via laura@conventofood.be OF op het nummer 0494 60 85 23.

 

LEVERING

Leveringen binnen de ring van Leuven zijn gratis. Voor volgende gemeenten
vragen we € 10:

Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Butsel, Pellenberg, Kessel-lo, Lubbeek, Linden, Heverlee, Blanden, Haasrode, Egenhoven, Herent, Oud-Heverlee, Bertem, Wilsele, Winksele, Wijgmaal, Veltem-Beisem, Kortrijk-Dutsel, Holsbeek, Vaalbeek

Andere leveringen zijn aan
€ 1 per kilometer (enkele reis).
Gelieve het aantal kilometer dan hieronder in te vullen.

De deadline is verlopen. Er kunnen geen bestellingen voor het weekend meer aangenomen worden.

 

Kom gerust langs de winkel om uit onze toog te kiezen. We bieden verschillende vis-, vlees- & vegetarische (ook vegan) gerechten aan.

 

Openingsuren winkel:

  • woensdag van 11u tot 18u
  • donderdag van 11u tot 18u
  • vrijdag van 11u tot 18u
  • zaterdag van 10u tot 18u
  • zondag, maandag & dinsdag gesloten