BESTELLIJST VAST AANBOD

GESLOTEN TOT 2/03

 

Wie niet besteld heeft, kan nog steeds via de winkel komen om uit de toog te kiezen.
Let wel:
- bestellen via de webshop blijft aan te raden
- niet alle gerechten staan vermeld op onze webshop; we bereiden dagelijks nog extra gerechten die in onze koeltoog aangeboden worden!

 

Jullie kunnen dan de bestelling

komen afhalen
OF door ons laten leveren

op een afgesproken uur.

Bestellingen dienen

vóór 14u geplaatst te worden,
voor afhaling of levering de dag er op vanaf 11u!

Met uitzondering: Bestellingen voor het weekend (vrijdag en zaterdag) dienen op donderdag vóór 12u geplaatst te worden!

 

(zie afhaal- en leveringsdagen)

GESLOTEN TOT 2/03

 

QUICHE VAN DE WEEK

Geroosterde aubergine, komijn, gerookte biet, fetakaas, tuinkruiden

notenvrij

 

SOEP VAN HET MOMENT

Wortel, knolselder, gember, kokos

gluten-, lactose- & notenvrij

 

GROENTESALADE VAN DE WEEK

Geroosterde rode kool, pompoen, wilde broccoli, hazelnoot, citrus

gluten- & lactosevrij

 

GRANENSALADE VAN DE WEEK

Kamut (tarwesoort), jonge wortel, witte druif, pecannoot, citrus, munt, misodressing

lactosevrij

 

DESSERT VAN DE WEEK

Pure chocolademousse, bosvruchtencompote, chocoladeschilfers

notenvrij

 

FAQ

1) Hoe warm ik de gerechten best op? Gelieve de opwarminstructies op de verpakking terug te vinden. Onze zwarte wegwerpbakjes kunnen zowel in de oven als microgolfoven geplaatst worden. De folie dient niet verwijderd te worden en je dient er ook geen gaatjes in te prikken. Indien je graag een krokant korstje wenst te verkrijgen, mag je gerust in de oven de folie verwijderen. Zo smaakt bvb. het geitenkaastaartje, de quiche, de gebakken krieltjes of de lasagne extra lekker! Smakelijk!

2) Kan ik de bestelde gerechten invriezen? Bij verschillende gerechten staat vermeld dat ze ingevroren kunnen worden. Deze gerechten kunnen gemakkelijk in de huidige verpakking ingevroren worden.

3) Hoe ontdooi ik nadien best de gerechten? De gerechten dien je best 1 nacht op voorhand uit de vriezer te halen. Je laat ze dan op een voedselveilige manier in de koelkast ontdooien.

4) Wat is het minimum dat ik dien te bestellen om af te halen of te laten leveren? We hanteren geen minimum afname, maar probeer je bestellingen te groeperen. D.w.z. wens je voor 2 of 3 dagen te bestellen, kies dan 1 afhaal- of leveringsmoment. Onze gerechten worden vers gemaakt en zijn goed verpakt.

5) Hoeveel bedraagt de leveringskost? Voor leveringen binnen de ring van Leuven vragen we geen extra kost. Voor bepaalde gemeenten vragen we € 10 leveringskost (zie hieronder). Voor alle andere leveringen vragen we € 1 per kilometer (enkele reis).

6) Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen of laten leveren? Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en duid je afhaal- of leveringsmoment aan dat het best voor je past.

7) Ik heb te kampen met een voedselintolerantie. Hoe kan ik dit laten weten en wat zijn dan de mogelijkheden? Gelieve hieronder bij 'Opmerkingen' je speciale wensen en/of allergieën of intoleranties door te geven. Wij bekijken dan wat er mogelijk is en laten je zo snel mogelijk iets weten.

8) Hoe zorg ik voor de betaling van mijn bestelling? Gelieve na je persoonlijke bevestigingsmail het totaalbedrag van je bestelling volledig over te schrijven en ons via e-mail een betalingsbewijs door te sturen. Bij afhaal is het ook mogelijk om in de winkel met bancontact te betalen.

9) Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via food@convento.be OF op het nummer 0494 60 85 23.

 

LEVERING

Leveringen binnen de ring van Leuven zijn gratis. Voor volgende gemeenten
vragen we € 10:

Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Butsel, Pellenberg, Kessel-lo, Lubbeek, Linden, Heverlee, Blanden, Haasrode, Egenhoven, Herent, Oud-Heverlee, Bertem, Wilsele, Winksele, Wijgmaal, Veltem-Beisem, Kortrijk-Dutsel, Holsbeek, Vaalbeek

Andere leveringen zijn aan
€ 1 per kilometer (enkele reis).
Gelieve het aantal kilometer dan hieronder in te vullen.

DEADLINE VERSTREKEN!

 

Wie niet besteld heeft, kom gerust langs de winkel!

 

Openingsuren:

woensdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 18u

zaterdag van 10u tot 18u